Per Wallström

Telefon: 0729-799 044
E-post: per.wallstrom@fidell.se

Per är senior projektledningskonsult inom telecom, datahallsbyggnation/drift och fastighetsförvaltning. Han har stor vana av att leda och driva om-, till- och nybyggnadsprojekt från tidiga skeden till färdiga projekt som gått in i förvaltning.

Han är ivrig förespråkare av Earned Value Management, Schedule Cost & Performance Index samt kvalitetssäkring. Att leverera enligt plan, både i tid och pengar, är allt. Enligt Per är 20 procent under budget lika fel som 20 procent över. Det handlar om kontroll.
Han har sedan 1996 arbetat över större delen av världen (Belgien, Marocko, Saudi Arabien, Sverige, Japan, Danmark, Ungern, Schweiz, Frankrike och Norge) och genom detta fått stor förståelse för hur människor i olika kulturer arbetar och tänker.

En leveransorganisation är förlängningen av säljorganisationen, men också den del av verksamheten som i regel är närmast kunden. Möjligheten att fånga upp Add On’s och nya affärsmöjligheter är därför stor, allt handlar om att driva verksamheten framåt, menar Per!